Efter att i flera månader, ja kanske mer än så, så kom jag till slut till ett avgörande för mina besvär. Skulle jag fortsätta gå och gnälla eller skulle jag göra något åt saken. Vid det laget var avgörandet lätt. Jag måste göra något och nu med facit i hand, varför gick jag inte tidigare?

Varje eftermiddag kom, som ett brev på posten värk i höger skinka, som strålande ner i höger ben och gav en isande och domnande känsla. Detta gjorde mig både gnällig och irriterad. Värken gav med sig under kvällens lopp och på morgonen därpå var jag besvärsfri. Så kom eftermiddagen dagen därpå och med den kom återigen värken, samma isande och domnande känsla och jag lättirriterad.

Utöver dessa besvär, så hade jag kalla händer och då menar jag riktigt kalla händer. Trots sommar och värme var mina händer så kyliga. Så jag beställde tid och undersökning hos Eureka kiropraktik och Jakob Petersen-Klingberg. Vilken fullträff! Efter att nu har varit patient hos honom en tid har jag blivit så mycket bättre.

Min värk kommer numera mer sporadiskt, jag har inte lika ont även om symtomen är densamma, jag har inte ont så länge och dessutom inte varje dag och som Jakob säger; Det finns mera att åtgärda, det är inte klart ännu. Jag tror honom, för har man gått så länge med besvär, som jag har gjort, så måste det ta tid att få rätsida på dem också. Efter ytterligare några inbokade behandlingar kommer jag att nog att känna mig ännu bättre och sedan kommer jag att boka in besök för att underhålla kroppen i förebyggande syfte.

Och vet ni vad som hände med mina händer? Jo redan efter första behandlingen hos Jakob fick jag värme i händerna. Jackpott direkt.
Som bonus hos Jakob har man chansen att få sitta i en skön fåtölj med avslappningsmusik efter behandlingen. Bara det gör att kroppen signalerar ännu mera välbefinnande.

Hälsningar Laila A.