I augusti 2014 var jag färdig för rullstol, trodde jag. Jag kunde vissa dagar inte röra mig i min lägenhet utan rullator. Jag träffade två olika kiropraktorer och massörer, men de var inte bra för min kropp. Jag har haft ryggproblem hela livet samt olika reumatiska problem. Detta gör att jag snabbt känner om det är rätt behandling för mig.

Jag sökte vidare på nätet och provade en av kiropraktorerna på Eureka kiropraktik och hade den stora turen att träffa den bästa behandlaren för min rygg/ kropp. Jag har nu fått ett helt nytt liv, kan gå upprätt utan rullator flera timmar, vilket var helt omöjligt förut.

Magnus har behandlat hela kroppen, från medicin till mat – alltså har han även gått igenom hela livssituationen.

Jag är nu minst 10 år yngre i min kropp.

Mina bensår läks och magen sköter sig nu.

Magnus gjorde en prognos, som blev sann, vilket inte jag trodde var möjligt för två månader sedan .

Numera rekommenderar jag Eureka kiropraktik å det varmaste till alla jag känner!

/ Majwold, 78 år