Hej, här kommer lite historia från min början hos er …

Jag mådde mycket dåligt de första gångerna jag kom och hade gjort så i över ett år, det hade bara blivit värre och värre. Jag hade ont i nacke och axlar, som gick ut i armarna. När jag sträckte på mig, så var det som att få en elstöt, så ont gjorde det i armarna.

Tyckte efter de första kiropraktorbesöken, att det hände väldigt lite och blev väldigt osäker på om det någon gång skulle bli bättre. Efter c a  5-7 behandlingar, så hände något och jag kände att det bara blev bättre och bättre.

Har nu gått hos er i nästan ett år och nu går jag var åttonde vecka för att underhålla, så det inte blir sämre igen.

Jag vet ju att det hjälper och jag skulle inte kunna jobba 100% om jag inte hade kommit till Jakob och fått hjälp!

Stor tack också till all trevlig personal på Eureka kiropraktik, som tar hand om oss, när vi kommer till er.

Vänligen /Maria