Har haft besvär med ben och rygg på många olika sätt ett antal år. Har också sökt för detta och fått röntgen, vilket visade att en nerv förmodligen var i kläm i nedre delen av ryggen. Har också varit inne för utredning av ev. MS, vilket nu har avskrivits. Maj 2013 började jag få ischias-symptom. Besvären eskalerade under hösten. Fick olika sorters smärtstillande, men ingenting hjälpte. Satt vid köksbordet strax före jul och kände mig hjälplös och undrade hur det skulle bli. Kunde inte jobba lång stund i köket och inte gå någon längre sträcka utomhus. Läkaren på vårdcentralen undrade om jag kunde tänka mej operation – helst inte blev mitt svar.

Hade precis fått tips om kiropraktor Jakob i Borlänge och ville pröva detta först.

Fick komma dit veckan före jul och efter 2-3 behandlingar var mina ischiasbesvär borta. En mycket stor lättnad!

Eftersom jag var sned i ländryggen och hade fler problem i ryggraden har jag gått kontinuerligt hela våren. Ländryggen är inte helt bra, men nu ligger mycket på mej själv och att jag tränar.

Måste gå på “underhållsbehandling” framöver kan jag förstå…

Ett stort tack för all hjälp jag fått!

/ nöjd patient