År 2011 fick jag en stroke och den rehabilitering jag efteråt fick från sjukvården var inte tillräcklig för mig. Jag gick med rollator och hade flertalet kvarstående problem, kände mig frustrerad över min situation, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag var 46 år och skulle ju egentligen ha hela livet framför mig.

När jag var på massage hos massör Merethe Lindgren frågade hon mig om jag hade provat på kiropraktik. Hon rekommenderade mig att gå till kiropraktor Jakob Petersen Klingberg på Eureka kiropraktik. Trots mina tvivel så beslöt jag mig för att prova, för jag hade ju inget att förlora på det.

Vid mitt första besök hos Jakob så berättade han för mig, att för att läka så behövde mitt nervsystem få fritt flöde. Jag förstod direkt att han visste vad han pratade om. Det gick plötsligt upp för mig att kanske, kanske fanns det en chans för mig att läka.

Det har tagit tid och även krävt en hel del arbete och tålamod från min sida. Jakob lade upp en behandlingsplan för mig, som innefattade bl.a. kiropraktiska justeringar, dynamiska nervsystems tester och BrainTap -träning. Från början gick jag på täta återbesök, som senare kunde minskas ner i antal besök/ månad. Jag går fortfarande på regelbundna underhållsbesök hos kiropraktorerna på Eureka Kiropraktik.

Idag går jag helt utan rollator och många av mina problem är helt borta. Jag jobbar halvtid och det fungerar riktigt bra. Jag är evigt tacksam för all den hjälp och det stöd jag fått av Jakob och hans team. Jag önskar alla fick samma möjlighet att få sådan professionell hjälp.

/ Tacksam patient