Patientberättelser

eureka kiropraktik logo liten

Carina

Hej!

Här kommer min berättelse om hur jag blev helt smärtfri, efter att ha gått hos kiropraktor Jakob Petersen Klingberg på Eureka kiropraktik.
Mina besvär har jag haft i mer än 20 år och jag trodde aldrig jag skulle bli bättre, utan hade accepterat att det var som det var och att det delvis berodde på min ålder.
Jag hade mest besvär med nacke och axlar, men även bäcken och ländrygg. Har haft svårt att sitta still pga av smärtor och huvudvärk. Redan efter två behandlingar mådde jag bättre än jag gjort på många, många år.
Jag har fortsatt att gå hos Jakob och det har nu gått ca 6 månader och jag känner mig som 20 år igen! Blodtrycksmedicinen har jag slutat med (som jag tagit i 12 år), den behövs inte längre.
Det enda jag kan ångra är att jag inte besökt Eureka kiropraktik tidigare.

Med vänlig hälsning
Carina, 57 år

Tacksam patient

År 2011 fick jag en stroke och den rehabilitering jag efteråt fick från sjukvården var inte tillräcklig för mig. Jag gick med rollator och hade flertalet kvarstående problem, kände mig frustrerad över min situation, jag visste inte vad jag skulle göra. Jag var 46 år och skulle ju egentligen ha hela livet framför mig.

När jag var på massage hos massör Merethe Lindgren frågade hon mig om jag hade provat på kiropraktik. Hon rekommenderade mig att gå till kiropraktor Jakob Petersen Klingberg på Eureka kiropraktik. Trots mina tvivel så beslöt jag mig för att prova, för jag hade ju inget att förlora på det.

Vid mitt första besök hos Jakob så berättade han för mig, att för att läka så behövde mitt nervsystem få fritt flöde. Jag förstod direkt att han visste vad han pratade om. Det gick plötsligt upp för mig att kanske, kanske fanns det en chans för mig att läka.

Det har tagit tid och även krävt en hel del arbete och tålamod från min sida. Jakob lade upp en behandlingsplan för mig, som innefattade bl.a. kiropraktiska justeringar, dynamiska nervsystems tester och BrainTap -träning. Från början gick jag på täta återbesök, som senare kunde minskas ner i antal besök/ månad. Jag går fortfarande på regelbundna underhållsbesök hos kiropraktorerna på Eureka Kiropraktik.

Idag går jag helt utan rollator och många av mina problem är helt borta. Jag jobbar halvtid och det fungerar riktigt bra. Jag är evigt tacksam för all den hjälp och det stöd jag fått av Jakob och hans team. Jag önskar alla fick samma möjlighet att få sådan professionell hjälp.

/ Tacksam patient

Nöjd patient

Har haft besvär med ben och rygg på många olika sätt ett antal år. Har också sökt för detta och fått röntgen, vilket visade att en nerv förmodligen var i kläm i nedre delen av ryggen. Har också varit inne för utredning av ev. MS, vilket nu har avskrivits. Maj 2013 började jag få ischias-symptom. Besvären eskalerade under hösten. Fick olika sorters smärtstillande, men ingenting hjälpte. Satt vid köksbordet strax före jul och kände mig hjälplös och undrade hur det skulle bli. Kunde inte jobba lång stund i köket och inte gå någon längre sträcka utomhus. Läkaren på vårdcentralen undrade om jag kunde tänka mej operation – helst inte blev mitt svar.

Hade precis fått tips om kiropraktor Jakob i Borlänge och ville pröva detta först.

Fick komma dit veckan före jul och efter 2-3 behandlingar var mina ischiasbesvär borta. En mycket stor lättnad!

Eftersom jag var sned i ländryggen och hade fler problem i ryggraden har jag gått kontinuerligt hela våren. Ländryggen är inte helt bra, men nu ligger mycket på mej själv och att jag tränar.

Måste gå på “underhållsbehandling” framöver kan jag förstå…

Ett stort tack för all hjälp jag fått!

/ nöjd patient

Lotta

När jag tittade uppåt, gick det som en signal av värk till ögonen. Jag hade svårt att titta uppåt, för jag hade så ont i nacken. Jag hade huvudvärk varje dag. Axlarna var spända. Den ena axeln var högre, så jag var sned.

Efter andra besöket hos Eureka kiropraktik, så försvann huvudvärken.  Efter fjärde besöket, kunde jag titta uppåt och vrida huvudet, utan muskelkramp.

Jag har haft besvär i ett år, efter inbromsning i bilolycka. Nu har jag fått tillbaka mitt liv!

/ Lotta, 46 år

Majwold

I augusti 2014 var jag färdig för rullstol, trodde jag. Jag kunde vissa dagar inte röra mig i min lägenhet utan rullator. Jag träffade två olika kiropraktorer och massörer, men de var inte bra för min kropp. Jag har haft ryggproblem hela livet samt olika reumatiska problem. Detta gör att jag snabbt känner om det är rätt behandling för mig.

Jag sökte vidare på nätet och provade en av kiropraktorerna på Eureka kiropraktik och hade den stora turen att träffa den bästa behandlaren för min rygg/ kropp. Jag har nu fått ett helt nytt liv, kan gå upprätt utan rullator flera timmar, vilket var helt omöjligt förut.

Magnus har behandlat hela kroppen, från medicin till mat – alltså har han även gått igenom hela livssituationen.

Jag är nu minst 10 år yngre i min kropp.

Mina bensår läks och magen sköter sig nu.

Magnus gjorde en prognos, som blev sann, vilket inte jag trodde var möjligt för två månader sedan .

Numera rekommenderar jag Eureka kiropraktik å det varmaste till alla jag känner!

/ Majwold, 78 år

Maria

Hej, här kommer lite historia från min början hos er …

Jag mådde mycket dåligt de första gångerna jag kom och hade gjort så i över ett år, det hade bara blivit värre och värre. Jag hade ont i nacke och axlar, som gick ut i armarna. När jag sträckte på mig, så var det som att få en elstöt, så ont gjorde det i armarna.

Tyckte efter de första kiropraktorbesöken, att det hände väldigt lite och blev väldigt osäker på om det någon gång skulle bli bättre. Efter c a  5-7 behandlingar, så hände något och jag kände att det bara blev bättre och bättre.

Har nu gått hos er i nästan ett år och nu går jag var åttonde vecka för att underhålla, så det inte blir sämre igen.

Jag vet ju att det hjälper och jag skulle inte kunna jobba 100% om jag inte hade kommit till Jakob och fått hjälp!

Stor tack också till all trevlig personal på Eureka kiropraktik, som tar hand om oss, när vi kommer till er.

Vänligen /Maria